Urządzenia i Akcesoria
Granita Siciliana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Wasser670 g
-
Zucker250 g
-
Zitronensaft800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
633 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Frittierte Mini-Pizzen
2 godz.
Aglio e Olio für Spaghetti
10 min
Zitronensorbet
8 godz. 30 min
Aglio e Olio
10 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 godz. 20 min
Zitronenhälften mit Granita
5 godz.
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30 min
Fondant au Chocolat
20 min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50 min
Pasta all´arrabiata
30 min