Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 170 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 4 ovos
- 60 g açúcar
- 50 g farinha
- 16 pedaços pequenos de chocolate branco
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1754.9 kJ / 419.4 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 49.9 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate fantasia
2 Std. 10 Min
Losangos de chocolate e doce de leite
1 Std. 45 Min
Petit-fours de chocolate branco
3h 30min
Bombons de gelado de menta
14 godz.
Brownies
30 Min
Duo de chocolate e avelã
3h 30min
Tarte de chocolate e caramelo
4h 40min
Cake pops de chocolate branco
24h
Petit gâteau de caramelo
15 Min
Brownies com doce de leite
35 Min
Marquise de chocolate
3 Std.
Bolo de tabuleiro com leite condensado e chocolate
35 Min