
Urządzenia i Akcesoria
Burger wołowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego500 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
163.4 kcal /
683.7 kJ
Białko
27.1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
389.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska