Burger wołowy

Burger wołowy

4.2 132 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki

Składniki

  • 500 g mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • olej rzepakowy do smażenia burgerów

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 389.5 mg
Białko 27.1 g
Kalorie 683.7 kJ / 163.4 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...