![Burger wołowy Burger wołowy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/131393_2-480-1661-1661.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g mięsa wołowego, bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- olej rzepakowy, do smażenia burgerów
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Błonnik
- 0 g