Urządzenia i Akcesoria
Burger wołowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
500 g mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
389.5 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
683.7 kJ /
163.4 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Burgery z łódeczkami z batatów
1 Std. 40 Min
Kebabczety z grilla
2 Std. 30 Min
Burgery wołowe w razowej bułce
2 Std.
Burgery z chorizo, guacamole i granatem
2 Std.
Pizza Capricciosa
1 Std. 40 Min
Burrito z kurczakiem i pico de gallo
40 Min
Burger drobiowy
30 Min
Burger rybny z krewetkami
40 Min
Bułki maślane do burgerów
1 Std. 20 Min
Burgery wieprzowe na Varomie i krem paprykowy z ajvarem
1 Std. 15 Min
Burger DELUXE
2 Std. 15 Min
Burgery wołowe z kozim serem i chutneyem z czerwonej cebuli
1 Std. 40 Min