Urządzenia i Akcesoria
Burger wołowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
500 g mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
389.5 mg
Białko
27.1 g
Kalorie
683.7 kJ /
163.4 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Klasyczne burgery wołowe
1 godz.
Burgery wołowe w razowej bułce
2 godz.
Pizza z serowym brzegiem
2 godz. 20 min
Nuggetsy z kurczaka z dipem ogórkowym
45 min
Burger drobiowy
30 min
Bułki maślane do burgerów
1 godz. 20 min
Tajski burger
55 min
Pizza na żytnio-pszennym cieście z sosem pomidorowo-paprykowym
1 godz. 40 min
Burgery z indyka z karmelizowaną cebulą i papryką
30 min
Burgery wołowe z kozim serem i chutneyem z czerwonej cebuli
1 godz. 40 min
Burger DELUXE
2 godz. 15 min
Sos hamburgerowy
5 min