Burger wołowy

Burger wołowy

4.3 127 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki

Składniki

  • mięsa wołowego bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na kawałki, lekko zmrożonego
    500 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • olej rzepakowy do smażenia burgerów

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 163.4 kcal / 683.7 kJ
Białko 27.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 389.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...