
Urządzenia i Akcesoria
Burger drobiowy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 sztuki
Składniki
-
10 - 15 g estragonu, świeżego
-
500 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na kawałki, bez białych błonek, lekko zmrożonych
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej rzepakowy do smażenia burgerów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
157.8 kcal /
660.4 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
493.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska