Urządzenia i Akcesoria
Auberginen-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Auberginen (à ca. 300 g)3
-
Olivenöl zum Beträufeln
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl20 g
-
Tahin (Sesampaste)30 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
14 g
Kalorie
2709 kJ /
644 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
27.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 min
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Hummus
20 min
Scharfe Aioli
10 min
Auberginenpüree
30 min
Zitrus-Aioli
10 min
Auberginencreme "Orient"
2 godz.
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 godz.
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.