Urządzenia i Akcesoria
Schafskäse-Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Tomaten geviertelt300 g
-
Butter20 g
-
Schafskäse in Stücken100 g
-
Crème fraîche50 g
-
Sahne50 g
-
Oregano1 TL
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
777 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honig-Senf-Dip
5 min
Puten-Ei-Aufstrich
10 min
Frischkäse-Kräuter-Torte
2 godz. 20 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Aioli light
5 min
Fetakäse-Gemüse-Sauce
35 min
Italian Sauce
30 min
Champignons mit Blattspinat-Füllung
40 min
Cocktaildressing
5 min
Schafskäse-Creme
5 min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 godz. 10 min
Paprika-Feta-Creme
10 min