Urządzenia i Akcesoria
Aprikosen-Joghurt-Dip mit Curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Gesamtrezept
Składniki
-
Aprikosen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft1 Dose
-
Naturjoghurt (3,5 % Fett)150 g
-
Ketchup120 g
-
Zitronensaft40 g
-
Curry mild2 TL
-
Salz½ TL
-
Cayenne-Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gesamtrezept
Białko
10 g
Kalorie
1855 kJ /
442 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honig-Senf-Dip
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 min
Grüner Nudelsalat
1 godz. 30 min
Orientalische Mayonnaise
10 min
Kürbisdip
1 godz.
Zitrus-Aioli
10 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 min
Avocado-Dip
10 min