Urządzenia i Akcesoria
Artischocken-Tofu-Püree
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen in Öl, abgetropft240 g
-
Tofu, fest abgetropft130 g
-
Zitrone unbehandelt, Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Kräutersalz1 TL
-
Zucker1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1 godz.
Hummus von Rote Bete
15 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Blumenkohl-Hummus
35 min
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Bohnenpüree
10 min
Bohnen-Spinat-Eintopf mit Quinoa
35 min
Ingwer-Spinat-Suppe
30 min
Auberginen-Dip
50 min
Pilze mit Kichererbsen
9 godz.
Tofu-Aufstrich mediterran
5 min