Soufflè ai due cioccolati

Soufflè ai due cioccolati

4.6 71 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 170 g di burro morbido a pezzi (2-3 cm) q.b. per imburrare
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi (2-3 cm)
  • 170 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
  • 4 uova
  • 60 g zucchero
  • 50 g di farina tipo 00 (per dolci o torte)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.2 g
Kalorie 2384 kJ / 569 kcal
Tłuszcz 42.8 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...