Urządzenia i Akcesoria
Cornos de gazela
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 unidades
Składniki
Massa
-
farinha350 g
-
ovo1
-
manteiga120 g
-
água de flor de laranjeira60 g
Recheio
-
açúcar230 g
-
amêndoa s/ pele200 g
-
água de flor de laranjeira20 g
-
clara de ovo1
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
Água q.b. p/ pincelar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
5.6 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
596.9 kJ /
142.7 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Terrine de salmão e avocado
Brak ocen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Petit-fours
48 godz.
Sopa da panela
30 min
Empanadas doces
1 godz. 50 min
Enrolados de manteiga de agrião
Brak ocen
Ponche tropical
5 min
Bacalhau no pão gratinado
1 godz.
Batatas em conserva
192 godz.
Cocktail rosa
5 min
Aperitivos de cebola caramelizada
50 min
Sushi fingido
30 min