Urządzenia i Akcesoria
Bärlauchpesto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
20 Portionen
Składniki
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2.8 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feigensenf
55 min
Frühlingsaufstrich
20 min
Bärlauch-Gnocchi
1 godz. 15 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 godz.
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Süßer Marillensenf
55 min
Ribiselgelee
55 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min