Urządzenia i Akcesoria
海鮮羅宋湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥100 克
-
蒜頭5 顆
-
橄欖油15 克
-
芹菜 切段80 克
-
牛番茄 川燙去皮3 顆
-
高麗菜 切塊250 克
-
雞高湯1100 克
-
蕃茄糊150 克
-
乾月桂葉2 片
-
蟹 腳100 克
-
花枝 切片150 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),帶殼,去鬚腳15 隻
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
紅鯛魚片 (約140克)1 片
-
李型番茄 (opcjonalnie) 切半15 粒
-
新鮮巴西利葉少許
-
黑胡椒粉 依個人口味調整少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
328.3 mg
Białko
18 g
Kalorie
662.1 kJ /
158.4 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
142 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI簡易料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan