Urządzenia i Akcesoria
素燴香菇
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
白蘿蔔 切塊30 克
-
沙拉油1 大匙
-
6 塊 油豆腐, 切塊烤麩 切小塊6 塊
-
素蠔油4 茶匙
-
太白粉 多備一些備用2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 洗淨擦乾12 顆
-
枸杞1 大匙
-
青江菜200 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.7 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品家常餐桌
18 Przepisów
Tajwan
Tajwan