Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo, para producir vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panettone
3 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Pan integral
3 Std.
Medias noches al vapor
2h
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan rápido
1h 35min
Pan de soda y queso fresco con nueces TM6
12 godz. 15 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan de brioche al vapor
2 Std. 40 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral de molde
3 Std.