Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de granos de maíz palomero
- 50 g de almidón de tapioca, (mandioca) o fécula de tapioca
Masa de levadura
- 100 g de agua mineral
- 30 g de levadura prensada fresca
- 50 g de harina sin gluten panificable
- 1 cucharadita de azúcar
Resto
- 300 g de agua mineral
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de ajonjolí
- 100 g de harina sin gluten
- aceite de oliva extra virgen, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 5.25 g
- Węglowodany
- 24.38 g
- Tłuszcz
- 9.54 g
- Błonnik
- 4.28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 min
El pastel
2 godz.
Barritas de semillas de girasol
1 Std. 15 Min
Pan de caja sin gluten
2 godz.
Leche de almendras
12h
Galletas saladas de lentejas
1 godz. 30 min
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 Min
Mazapanes de cacahuate
35 Min
Pizza sin gluten
1h
Pastel de chocolate sin gluten
40 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1 godz. 30 min