Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 75 g de agua mineral
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita rasa de azúcar
- 110 g de harina
Masa de pan
- 75 g de harina
- 120 g de harina integral
- 20 g de salvado de trigo
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de leche
- 30 g de manteca de cerdo
- 10 g de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Białko
- 3.56 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 3.69 g
- Błonnik
- 1.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2h
Requesón
2h
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1h 40min
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Bolillos caseros
1h 40min