Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Silueta
- 110 g de leche
- 5 g de zumo de limón
- 55 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 150 g de azúcar
- 1 huevo
- ¼ cucharadita de bicarbonato
- ¼ cucharadita de vinagre
-
1
cucharadita de vainilla líquida
lub ¼ cucharadita de aroma de fresa - 1 cucharadita de colorante alimentario rojo
- 160 g de harina de repostería (y un poco más para enharinar)
Cake
- 3 huevos
- 150 g de mantequilla fundida
- 150 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 230 g de harina de repostería
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1882 kJ / 450 kcal
- Białko
- 7.63 g
- Węglowodany
- 58.67 g
- Tłuszcz
- 20.57 g
- Błonnik
- 1.47 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1h
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Panecillos de San Ignacio
25h
Tarta fondant
5sa 30 dk
Tarta de primavera
10h
Tarta para celebraciones
7h
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Bundt cake de especias
2h
Tarta de cappuccino
2h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Bundt cake de chocolate
2h