Urządzenia i Akcesoria
辣炒透抽
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 切段1 根
-
蒜頭30 克
-
油½ 茶匙
-
紅辣椒油½ 茶匙
-
1 茶匙 辣豆瓣醬麻辣醬1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
透抽 約3支,切寬圈狀(約1公分)300 克
-
玉米筍 切斜片150 克
-
新鮮九層塔 只取葉子3 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.2 g
Kalorie
269 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan