Urządzenia i Akcesoria
七味鮭魚佐優格千島醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
優格千島醬
-
新鮮巴西利 只取葉子(約5克)3 枝
-
美乃滋 (自製或市售)100 克
-
30 克 原味優格希臘優格30 克
-
檸檬汁10 克
-
糖1 茶匙
七味鮭魚排
-
新鮮鮭魚片 (生食級,每片重約120克,厚約2公分)4 片
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉3 大匙
-
水1200 克
-
200 克 白米, ,洗淨瀝乾泰國香米 洗淨瀝乾200 克
-
薑黃粉2 茶匙
-
孜然粉 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
蘿蔓生菜 切絲50 克
-
小番茄 切片30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
31.8 g
Kalorie
2882 kJ /
689 kcal
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
母親節親子下廚樂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan