Rindfleisch-Burger mit Käsekern

Rindfleisch-Burger mit Käsekern

4.4 586 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 Stück

Składniki

  • altbackenes Brötchen
    1
  • Wasser zum Einweichen
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • rote Zwiebeln halbiert
    130 g
  • Öl und etwas mehr zum Braten
    20 g
  • Ei
    1
  • Rinderhackfleisch
    600 g
  • Senf, mittelscharf
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Cheddar in 8 Stücken (3 x 3 cm, 5 mm dick)
    150 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 22 g
Kalorie 1395 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...