抗氧番茄炒牛肉碎
TM6 TM5

抗氧番茄炒牛肉碎

2.9 (10 ocen)

Składniki

  • 150 克 牛肉肉糜
  • 500 克 番茄 ,切小块
  • 100 克 水
  • 2 克 海盐 (约½茶匙)
  • 3 克 现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)
  • 5 克 香菜 ,切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1150.6 kJ / 275 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
10.9 g
Tłuszcz
20.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Błonnik
3.5 g
Sód
457 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy