Urządzenia i Akcesoria
抗氧番茄炒牛肉碎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
牛肉肉糜150 克
-
番茄 切小块500 克
-
水100 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
-
现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)3 克
-
香菜 切末5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
457 mg
Białko
15 g
Kalorie
1150.6 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny