抗氧番茄炒牛肉碎

抗氧番茄炒牛肉碎

2.9 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 牛肉肉糜
    150 克
  • 番茄 切小块
    500 克
  • 100 克
  • 海盐 (约½茶匙)
    2 克
  • 现磨黑胡椒粉 (约½茶匙)
    3 克
  • 香菜 切末
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 457 mg
Białko 15 g
Kalorie 1150.6 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...