Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Tonka-Eierlikör
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 Flaschen
Składniki
-
Zucker200 g
-
Orange Bio, 1 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Tonkabohne1
-
Sahne250 g
-
Doppelkorn250 g
-
Eigelb8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
15 g
Kalorie
5450 kJ /
1300 kcal
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tonkacreme mit Eierlikör
15 min
Eierlikör
15 min
Eierlikör
15 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Eierpunsch
20 min
Fenchel-Likör
193 godz.
Orientalischer Eierlikör
15 min
Mohn-Eierlikör
1 godz. 20 min
Orangen-Eierlikör
20 min
Weißer Glühweinsirup
8 godz. 45 min
Glühweinlikör
20 min