
Urządzenia i Akcesoria
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft4 Stängel
-
Krabben, geschält200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Crème fraîche150 g
-
Quark50 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
114 kcal /
476 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy