Crozotto au magret fumé et au fromage de brebis

Crozotto au magret fumé et au fromage de brebis

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de tome de brebis basque, en morceaux
  • 300 g de poireau (vert et blanc), en morceaux
  • 30 g de beurre
  • 300 g de crozets au sarrasin
  • 550 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 cube de bouillon émietté
  • 100 g de magret de canard fumé en tranches
  • persil frais pour servir
  • noix décortiquées pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 234.7 mg
Białko 21.7 g
Kalorie 2246.5 kJ / 536.9 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 66.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...