Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie

Składniki

  • vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk
    800 g
  • peterselie, vers
    3 - 5 takjes
  • teentjes knoflook
    2
  • sjalot gehalveerd
    80 g
  • olijfolie
    30 g
  • rode paprika in stukken gesneden (3 cm)
    250 g
  • paprika, gerookt, gemalen
    ½ tl
  • groentebouillon poeder
    1 tl
  • chilipoeder
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • quinoa 4 minuten kooktijd
    15 g
  • mozzarella geraspt
    100 g
  • eieren klein formaat
    4
    4 kwartel eieren
  • zwarte peper, gemalen
    3 - 4 snuifjes
  • flatbread
    4 stukken

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1450.2 mg
Białko 24 g
Kalorie 2343.6 kJ / 560.2 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 55.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...