Urządzenia i Akcesoria
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1450.2 mg
Białko
24 g
Kalorie
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ready, Set, Cook!
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min