
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces (3 cm)60 gram
-
pecorino romano (opcjonalnie) in pieces (3 cm)30 g
-
onion30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
guanciale in strips (1 cm)150 g
-
pasta, dried, type spaghetti350 g
-
large egg1
-
egg yolks large4 - 5
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground fresh and coarse2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
63.2 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Road to Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada