Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese in pieces (3 cm)
    60 gram
  • pecorino romano (opcjonalnie) in pieces (3 cm)
    30 g
  • onion
    30 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • guanciale in strips (1 cm)
    150 g
    150 g pancetta, in strips (1 cm)
  • pasta, dried, type spaghetti
    350 g
  • large egg
    1
  • egg yolks large
    4 - 5
  • salt
    ½ tsp
  • black pepper, ground fresh and coarse
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 607 kcal / 2540 kJ
Białko 30.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 63.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...