Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mapo tofu
30 min
French Toast
40 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spaghetti Muffins
55 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 godz. 5 min
Shredded Lettuce
10 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Dragon Deviled Eggs
2 godz. 30 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Chicken Nuggets
45 min