Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
681.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
20.9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roti John
30 min
Express Strawberries Dessert
5 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Brak ocen
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Brak ocen
Browned beef mince
20 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Lemon Ginger Sour
15 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Fettuccine Alfredo
40 min