Hogaza sin gluten

3.1 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 rebanadas

Składniki

  • 100 g de harina de arroz
  • 100 g de harina de trigo sarraceno
  • 50 g de semillas de lino molidas
  • 100 g de fécula de patata
  • 10 g de sal
  • aceite de oliva para engrasar
  • 450 g de agua
  • 10 g de levadura de panadería
  • 25 g de psyllium
  • 15 g de miel
  • fécula de patata para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sód 393.9 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 29.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...