Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2860 kJ / 683 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 135.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 787 mg
Alternatywne przepisy
Polos arcoíris
11 Std.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan blanco
3h 10min
Pan de agua
3h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan al vapor
2h 25min
Bollitos para la cena
1h 40min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Panecillos de comino
30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Brioche rápido
1h 50min