Fondant au Chocolat

Fondant au Chocolat

4.7 599 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 Stück

Składniki

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    180 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    180 g
  • Eigelb
    2
  • Eier
    2
  • Zucker
    75 g
  • Mehl
    40 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 6 g
Kalorie 2110 kJ / 504 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...