Macarons mit weißer Himbeer-Ganache

Macarons mit weißer Himbeer-Ganache

3.5 303 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 Stück

Składniki

Macarons
  • Zucker
    250 g
  • Mandeln blanchiert
    140 g
  • Speisestärke
    35 g
  • Lebensmittelfarbe flüssig (z.B. von Wilton)
    1 TL
  • Eiweiß (von ca. 3 Eiern)
    100 g
Ganache und Fertigstellung
  • Himbeeren, TK aufgetaut
    150 g
  • Sahne
    100 g
  • weiße Schokolade in Stücken
    200 g
  • Butter in Stücken
    100 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 107 kcal / 448 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...