
Urządzenia i Akcesoria
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 Stück
Składniki
Macarons
-
Zucker250 g
-
Mandeln blanchiert140 g
-
Speisestärke35 g
-
Lebensmittelfarbe flüssig (z.B. von Wilton)1 TL
-
Eiweiß (von ca. 3 Eiern)100 g
Ganache und Fertigstellung
-
Himbeeren, TK aufgetaut150 g
-
Sahne100 g
-
weiße Schokolade in Stücken200 g
-
Butter in Stücken100 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
107 kcal /
448 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy