Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
TM5 TM6

Macarons mit weißer Himbeer-Ganache

3.5 (295 ocen)

Składniki

Macarons

  • 250 g Zucker
  • 140 g Mandeln, blanchiert
  • 35 g Speisestärke
  • 1 TL Lebensmittelfarbe, flüssig (z.B. von Wilton)
  • 100 g Eiweiß (von ca. 3 Eiern)

Ganache und Fertigstellung

  • 150 g Himbeeren, TK, aufgetaut
  • 100 g Sahne
  • 200 g weiße Schokolade, in Stücken
  • 100 g Butter, in Stücken

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
448 kJ / 107 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy