Urządzenia i Akcesoria
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 Stück
Składniki
Macarons
-
Zucker250 g
-
Mandeln blanchiert140 g
-
Speisestärke35 g
-
Lebensmittelfarbe flüssig (z.B. von Wilton)1 TL
-
Eiweiß (von ca. 3 Eiern)100 g
Ganache und Fertigstellung
-
Himbeeren, TK aufgetaut150 g
-
Sahne100 g
-
weiße Schokolade in Stücken200 g
-
Butter in Stücken100 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paris, mon Amour!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Mandel-Cupcakes mit Karamellcreme
2 godz. 30 min
Macarons
3 godz.
Baiserbäume
3 godz. 20 min
Küken-Macarons
26 godz.
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13 godz.
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 godz. 40 min
Halloween-Macarons mit Erdnusscreme
1 godz. 55 min
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 godz.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 godz.
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 godz.
Schokoladen-Macarons
26 godz.