Tinga de pescado y ensalada de calabacitas

4.3 4 rating
Przygotowanie 6 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones

Składniki

Tinga de pescado
  • 150 g de queso cotija en trozos
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 15 g de aceite
  • 250 g de jitomate guaje en cuartos
  • 1 cubo de caldo de verduras o al gusto
  • 15 g de chile chipotle adobado o al gusto
  • 1 hojas de laurel secas
  • 400 - 500 g filetes de pescado blanco tilapia, en cubos de 2*2
  • sal para sazonar
  • 300 g de calabacitas en cubos de 2*2
  • 10 jitomates cherry
  • 1 cdita de aceite de oliva
  • 9 tostadas para servir
  • 150 g de crema ácida para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 6632.7 mg
Białko 169.6 g
Kalorie 26261 kJ / 6276.5 kcal
Tłuszcz 249.4 g
Błonnik 32.5 g
Tłuszcz nasycony 107.5 g
Węglowodany 847.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...