Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de betabel, pequeño, pelado (ver consejo)
- 250 g de calabacita, cortada en trozos (5 cm de largo)
- 250 g de mozzarella, fresco, escurrido (peso neto)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- sal marina
- pimienta negra recién molida
- hoja de albahaca fresca, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 40 mg
Alternatywne przepisy
Caldo de queso
40 Min
Pollo con mole verde
1 Std.
Salsa martajada
50 Min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1 Std. 25 Min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Esquites de chayote
25 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Pastel de sushi
1 Std.
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2 Std.