Urządzenia i Akcesoria
Croutons (mediterran)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Roggenmischbrot (ca. 5 Scheiben), ohne Rinde, geviertelt250 g
-
Olivenöl50 g
-
Tomatenmark50 g
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
744 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 4/2015
23 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenpesto
10 min
Tomatenpaste
30 min
Marinierte Tomaten
35 min
Himbeer-Dressing
20 min
Aglio e Olio
10 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Focacce mit Oliven
2 godz.
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10 min