Urządzenia i Akcesoria
Pesto Pasta Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 ½ oz
-
fresh basil leaves and tender stems1 ½ oz
-
pine nuts½ oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
salt1 pinch
-
Kalamata olives, pitted drained2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned3 oz
-
mozzarella pearls drained4 oz
-
water21 oz
-
9 oz gemelli pasta, dry, (7-8 minute cook time)rotini pasta, dried (7-8 minute cook time)9 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.6 g
Kalorie
1890.3 kJ /
451.8 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta and Rice
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Versatile Smooth Soup
45 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.