Urządzenia i Akcesoria
Caramel vanilla bourbon sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
maple syrup50 g
-
bourbon70 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
200.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
604.9 kJ /
144.6 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
British spice rub
5 min
Custard
10 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Gluten free barbecue sauce
50 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Gingerbread pavlova stack
5 godz. 30 min
Lemon or lime butter
15 min
Almond addiction
1 godz.
Salted caramel sauce
40 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min