Melocotones al vacío con crema de avellanas

3.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 raciones

Składniki

Crema de avellana
  • 50 g de azúcar
  • 50 g de avellanas tostadas
  • 200 g de leche entera
  • 1 huevo
  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Melocotones al vacío
  • 100 g de azúcar
  • ½ vaina de vainilla (la raspadura)
    1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 4 melocotones sin piel ni hueso, en mitades
  • 30 g de zumo de limón
  • 1500 g de agua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 71.3 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 1708 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 64.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...