Birnen auf Orangensirup

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 Portion

Składniki

  • Orangensaft frisch gepresst,
    (ca. 2 Orangen), Schale von 1 Orange
    240 g
  • Mineralwasser, kohlensäurehaltig
    120 g
  • Marsalawein
    60 g
  • Zimtstange
    1
    ½ TL Zimt, gemahlen
  • Birnen etwa 3 Birnen, halbiert, Kerngehäuse entfernt
    600 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanilleeis
    300 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 466.9 kcal / 1953.7 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 85.4 g
Błonnik 7.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 90.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...