Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 min
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 min
Classic Chocolate Fudge
3 godz. 10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Express Strawberries Dessert
5 min
Pad Thai
45 min