Urządzenia i Akcesoria
Vegan Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
flax seed30 g
-
walnut, shelled, halved70 g
-
onions halved60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil plus extra to grease and fry30 g
-
button mushroom, fresh225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
rice, any type, cooked store bought or homemade (see Tip)315 g
-
lentil, canned without broth, store bought or homemade170 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar to taste30 g
-
soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
pepper, ground½ tsp
-
hamburger bun8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste, to serve
-
mustard vegan, to taste, to serve
-
lettuce, any type to serve8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced, to serve2
-
onion sliced, to serve
-
ketchup vegan, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
809.8 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1678.4 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Mystery Soup
55 min
Cuban Mojito
5 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min