Urządzenia i Akcesoria
Vegan Eggplant Massaman Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered115 g
-
peanuts, unsalted, raw30 g
-
red chilli, long deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle30 g
-
lemon juice45 g
-
water450 g
-
eggplant, medium-sized cubed (½ in.)500 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
cornstarch30 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk140 g
-
agave syrup15 g
-
chickpeas, canned drained255 g
-
green beans, frozen100 g
-
button mushrooms, fresh, sliced sliced100 g
-
cilantro, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2035.8 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1843.1 kJ /
440.5 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Quick Refried Beans
20 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.