Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreies Weißbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 Scheibe
Składniki
Reismehl
-
600 g BasmatireisLangkornreis600 g
Sojamehl
-
Sojabohnen, gelb, getrocknet600 g
Brot
-
Wasser und etwas mehr zum Bepinseln400 g
-
frische Hefe glutenfrei10 g
-
Flohsamenschalen15 g
-
Maismehl50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
403 mg
Białko
19 g
Kalorie
2176 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milchreis
45 min
Apfel-Bananen-Porridge mit Datteln
10 min
Oster-Kokos-Muffins
45 min
Dattel-Hafer-Drink
20 min
Rocky-Road-Brownies
1 godz. 15 min
Grüne Mini-Shakshukas
45 min
Schokoladenherzen
1 godz. 30 min
Pink Panna Cotta
7 godz.
Kokos Pralinen
9 godz.
Chocolate Fudge Torte
1 godz.
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min
Erbsli Kartoffelstock
50 min