Urządzenia i Akcesoria
Kräuterfaltenbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 Portion
Składniki
Teig
-
Wasser300 g
-
frische Hefe40 g
-
Zucker½ TL
-
Mehl600 g
-
Salz2 TL
-
Öl50 g
Kräuterbutter und Fertigstellung
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Petersilie, frisch abgezupft5 g
-
Basilikum, frisch abgezupft5 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelmuffins (glutenfrei)
45 min
Mayonnaise ohne Ei
10 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Triple Erdbeertraum
10 min
Milchreis
45 min
Brokkoli-Speck-Taler
45 min
Joghurthollandaise
10 min
Bier-Gulasch mit Käse-Knödeln
2 godz.
Cremiger Feta Dip
5 min
Himbeer-Basilikum-Sangria
40 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min
Bechamelsauce
15 min