Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky
- 3 snítky petržele, kudrnky, čerstvé
- 1 stroužek česneku
- 120 gramů mascarpone
- 20 gramů polotučného mléka
- 15 gramů hořčice, kremžské
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- 200 gramů rýže basmati
- 120 gramů žluté papriky, na proužky
- 120 gramů červené papriky, na proužky
- 120 gramů zelené papriky, na proužky
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky pepře mletého
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1970 kJ / 467 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Anglické kedgeree
45 min
Kaštanový koláč
50 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
No ratings
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2h
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1h 5 min
Treska na thajský způsob
2 Std. 40 Min
Marocké jehněčí s kuskusem
No ratings
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Ratatouille
40 min