Urządzenia i Akcesoria
Marinované papriky
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcí
Składniki
-
500 gramů vody
-
700 gramů různých paprik (např. červené, zelené, žluté, oranžové)
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
35 gramů vinného octa, bílého
-
3 špetky pepře černého, mletého1 čajová lžička kmínu, mletého
-
3 špetky soli, jemné
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
1.5 g
Kalorie
490 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pralinky s mandlovým likérem
1 godz.
Ředkvičková omáčka s křenem
20 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 godz. 25 min
Sůl z jehličí
5 min
Sůl s medvědím česnekem
27 godz. 25 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Okurková raita s mátou
25 min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
26 godz.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 godz. 30 min
Brusinkové čatní
25 min
Avokádový tatarák
15 min