Urządzenia i Akcesoria
Lišková polévka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porce
Składniki
-
20 gramů lišek sušených
-
1000 gramů vody
-
2 polévkové lžíce polévkové zeleniny, sušené (mrkve, celeru a pórku), na kousky
-
3 jarní cibulky na kousky
-
40 gramů oleje
-
700 gramů moučných brambor na kousky
-
2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, masové, domácí2 kostky masového bujónu
-
2 bobkové listy
-
1 - 2 čajové lžičky soli dle chuti
-
½ čajové lžičky pepře, černého, mletého dle chuti
-
1 čajová lžička cukru, krupice
-
150 gramů slaniny, na kostičky
-
100 gramů smetany
-
1 čajová lžička majoránky, čerstvé
-
3 polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
14 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
10.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Houbové variace
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Drožďové knedlíčky
30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Švestková omáčka
43 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Fazolková polévka
35 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Kulajda
40 min