Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des pâtes longues
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portion
Składniki
-
1135 g d'eau
-
45 c. à thé de sel
-
340 g de pâtes sèches courtes ou longues (p. ex. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.1 g
Kalorie
1319.4 kJ /
315.4 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
La première bouchée : Poisson, Pommes de terre, Chou-fleur et Purée de Pois
Brak ocen
Macarons à la ganache de pistache
2 godz. 30 min
Smoothie aux fruits
5 min
Confiture de bleuets
45 min
Beurre d'arachide
Brak ocen
Burgers au porc effiloché
Brak ocen
Chocolat chaud
10 min
Macaronis crémeux au fromage
30 min
Poitrines de poulet Pizzaiola
55 min
Pain portugais
3 godz. 45 min
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Jus d'orange frais
5 min