香魚甘露煮

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz.
6 人份

Składniki

  • 香魚 含頭尾不超過18 公分,利用剪刀剪掉魚鰭
    4 - 6 隻
  • 1000 克
  • 用刀身拍後打結
    100 克
  • 80 克
  • 清酒
    200 克
  • 醬油
    150 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1425.9 mg
Białko 15 g
Kalorie 768 kJ / 183.6 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 17.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie