塔香炒蛤蜊

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 切小段
    30 克
  • 蔭豆豉 (opcjonalnie) 以清水沖洗,瀝乾
    1 滿茶匙
  • 20 克
  • 醬油
    15 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 80 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克
  • 九層塔
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 3843.1 mg
Białko 77.7 g
Kalorie 2957.5 kJ / 706.9 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...