Asparagi con patate novelle e salsa olandese allo yogurt

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

Asparagi e patate
  • di acqua
    850 g
  • di patate novelle (vedi consiglio)
    900 - 1100 g
  • di asparagi bianchi peso lordo (vedi consiglio)
    2000 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di burro
    250 g
  • di yogurt greco
    300 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero
    2 pizzichi
  • di pepe di Cayenna macinato
    2 pizzichi
  • di senape
    10 g
  • di succo di limone
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 176.7 kcal / 739.2 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...